Informatie

Vakantieverblijf De Ketse Steenuil is een eigenzinnig en kleurrijk verblijf voor 3 personen. In de woning is 1 slaapkamer waarin een heerlijke box-spring staat met de riante afmetingen 210 x 180. Voor een 3e persoon is er een goed geveerde bedbank aanwezig met de maten 140 x 200. Deze vrijstaande niet-rokers accommodatie (grenzend aan een berging) is geheel zelfvoorzienend ingericht. Hierbij ligt de woonkamer op het zuiden en kijkt u uit over een grote tuin (500m2) met volwassen bomen. Het verblijf is geheel gelijkvloers en alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de slaapkamer. Daar is gekozen voor een nostalgische gietijzeren radiator. De ruime keuken bevat een volledige uitrusting met alle apparatuur zoals een oven, magnetron, inductiekookplaat, inbouw koelkast, vriezer, vaatwasser en nog veel meer. Vanuit de keuken kijkt u over de boomgaard van 300m2 (ook geheel tot uw beschikking).

 

Bij de verbouwing zijn veel ecologische materialen gebruikt, zoals pavatex voor de isolatie en wanden en plafond met leemstuc in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Hierdoor heeft het geheel een bijzonder aangename atmosfeer. Daarnaast zijn er duurzame oplossingen gebruikt door middel van zonnepanelen, een warmtepomp, groendaken en een laadpaal. Als extra staat u een pelletkachel ter beschikking.

 
 

In de grote perenboom achter in de tuin hangt de uilenkist. De vrouwtjes uil (en vaak ook het grotere mannetje) kun je meestal vroeg in de ochtend of laat in de avond zien zitten. Als de uil haar jaarlijkse nest heeft, dan is er van mei t/m juli veel activiteit in de perenboom. Mooi om te zien hoe de jonge uilen van tak tot tak leren springen of hun eerste vliegles krijgen! Als je veel geduld hebt, kun je de jonge uiltjes met meelwormen steeds dichter bij de woning lokken. Gewoon iedere dag de tafel met meelwormen dichter bij de vakantiewoning zetten!

 

De woning ligt in een landelijke omgeving van waaruit u eindeloos kunt wandelen/fietsen of prachtige natuur kunt bezoeken. Een uitval naar de mooie steden Den Bosch en Breda kunnen het verblijf aangenaam verrassen, maar cultureel heeft vooral Tilburg veel te bieden. En dit alles op korte afstand. Kom genieten in alle rust en verwen uzelf met dit schitterend verblijf op deze mooie locatie!