EXPLOITATIEVERGUNNING
De Ketse Steenuil is een legaal verhuurbare vakantiewoning!
Nadat we een wijziging in het bestemmingsplan hebben gekregen voor het bijgebouw van 'berging' naar 'vakantiewoning' hebben we nu ook een Exploitatievergunning ontvangen.
Vanaf nu is vakantiewoning De Ketse Steenuil dan ook een legale accommodatie geworden met een vergunning voor het aanpassen van de bestemming van het gebouw én een vergunning voor de exploitatie van een Bed & Breakfast.
Daaronder valt voor de gemeente Loon op Zand de functie vakantiewoning zoals wij deze uitoefenen.
En daar zijn we hartstikke blij mee!!


(slaap)bank gearriveerd!
De slaapbank staat in de woonkamer! Vanaf nu hebben we voor 3 personen slaapplaatsen. De bank heeft de ruime maten 140 x 200 en is goed geveerd. Comfortabel om op te zitten en super om op te slapen.
Passie
Tja......als je je lange tijd alleen maar focust op de verbouwing, dan vergeet je wel eens iets wezenlijks over het hoofd te zien. Niet alleen is er nu een wijziging van het Bestemmingsplan aangevraagd, maar ook een exploitatievergunning. De gemeente geeft me hierover binnen 8 weken uitsluitsel. Heb ondertussen al een gesprek gehad op het gemeentehuis en nu is het afwachten.
Koeienstal
Wist u dat de slaapkamer lang geleden een koeienstal was? Er zijn nog originele elementen, zoals de draagbalk (nu oranje geschilderd) en 2 stalen kozijnen. Toen de oude vloer er uit gesloopt werd, kwam de oorspronkelijke mestgoot (de 'groep' of 'grup') nog te voorschijn
Fruit
Bij De Ketse Steenuil kunt u in de zomer heerlijk fruit van de bomen plukken. En mocht u graag stoofperen eten, dan moet u beslist in het najaar komen. Op het perceel staan 2 heel oude stoofpeerbomen en tot in november vallen de peren, die op het laatst bijna een kilo per stuk wegen!
Slaapbank
De Ketse Steenuil breidt haar voorzieningen uit. De aanschaf van een heerlijke bank met de mogelijkheid deze in te zetten tot extra slaap plaats.
Deze comfortabele bank met goede binnenvering en ruime maten biedt een aangename extra slaap mogelijkheid. Met een lengte van 200 cm en breedte tot 146 cm een goede aanwinst dus!
Aangezien er een lange levertijd voor staat, hopen we deze aanwinst per februari 2020 in gebruik te kunnen nemen.