Warmtepomp

Het wordt in de berging al een aardige technische ruimte..... Naast de omvormer voor de zonnepanelen met extra beveiliging voor hoogspanning bij bliksem, hebben we nu ook naast de CV een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Deze werkt samen met de CV en verzorgt de warmte in de vakantiewoning tot een buitentemperatuur van ongeveer 4 graden. Daarna neemt de CV het langzaam over. Het gehele jaar verzorgt de CV wel voor het warm water. Een geweldige toevoeging voor een duurzaam vakantiewoning. Het volgende project wordt een dubbele laadpaal. Steeds meer gasten boeken een vakantiewoning ook op basis van een beschikbare laadpaal. Daarnaast willen we zelf ook overstappen op een elektrische auto. Zo zie je maar......we hebben nog volop plannen die beter zijn voor milieu en klimaat. Komende zomer gaan we ook nog uitbreiden met grote insectenkasten.

Groendak

Groendaken van sedum aangelegd.

Herkenningsbord

Syl heeft haar kunsten uitgewerkt op dit herkenningsbord. Handig voor gasten als ze twijfelen of ze op het juiste adres zijn.

Mooi, zonnig en prachtige kleuren. Goed gedaan Syl!

Alweer jonge uiltjes!
Vandaag is de Uilenbescherming Brabant geweest. De kist met steenuilen is geinspecteerd en warempel......3 jonge uiltjes en 1 ei nog dicht. Wie weet komt er nog een jong uit, want deze uiltjes zijn nog maar een aantal dagen oud. Alweer een mooie leg van de steenuilen.
Keukenblok beschilderd!

Onze dochter Sam heeft de achterkant van het keukenblok prachtig beschilderd! Natuurlijk is het thema daarbij de steenuil en heeft ze schitterende kleuren gebruikt. De neutrale keuken krijgt ineens veel meer kleur en vooral ook de doorkijk vanuit de woonkamer doet de hele keuken leven. Geweldig!

Wil je meer werk van Sam zien dan kun je eens kijken op haar website http://artofsamkaufmann.com/ of op https://www.instagram.com/catzero/?hl=nl

Korte beschrijving van het artistieke talent van Sam: Mijn werk strekt zich uit van illustratie tot koopwaarontwerp, tot conceptkunst en zelfs tot muurschilderingen. Allemaal uitgevoerd met dezelfde charismatische vibraties en levendige kleuren. Goed thuis in het traditionele schildersmedium gouache als in het digitaal uitvoeren van ontwerpen. Mijn focus ligt op karakters en scènes die de toeschouwer zouden kunnen meenemen naar een hele nieuwe wereld.

Logo

Wij zijn heel blij met de logo die Jeroen Bruijnincx voor ons gemaakt heeft. De logo is heel treffend voor het verblijf en versterkt dan ook de herkenbaarheid van onze vakantiewoning. We hadden Jeroen gevraagd het logo zoveel mogelijk vanuit 1 vaste lijn te maken en daarin is hij volledig geslaagd. Top!

Jeroen is grafisch ontwerper met een achtergrond in Industriële vormgeving. De kracht van Jeroen is, dat hij snel kan schakelen tussen de wens van de opdrachtgever en de uitvoering. Jeroen is dan ook klantgericht en in staat op maat een bijzonder creatief product te maken. Jeroen is zeker aan te bevelen! Je kunt meer van hem vinden op http://jeroenbruijnincx.com/

Jonge steenuiltjes

Dit jaar hebben we 2 jonge steenuiltjes. Vorig jaar waren het er 4, maar nu zijn ze al een stuk groter. Moeder doet voor hoe ze zich schuil moeten houden in de hoek. Het andere jong zit achter de voorste steenuil.

Corona

Zorgvuldigheid is heel belangrijk als je in deze tijd een vakantiewoning huurt. Daarom maken we de vakantiewoning niet alleen goed schoon (zoals altijd), maar ontsmetten we het ook zoveel mogelijk. Hierdoor hopen we dat de kans op een eventuele besmetting van het Corona-virus zo klein mogelijk is. Vooral tussen het wisselen van gasten op 1 dag.

Wist je trouwens, dat je de Ketse Steenuil ook contactloos kunt huren? Laat het gerust weten als je dat wenst!